» Informatie aanvragen


» Offerte aanvragen


HOUTAANTASTENDE INSECTEN
Vermoedt u aantasting door houtborende insecten? 

Boktor  Houtworm
Spinthoutkever  bonteknaagkever

VRAAG EEN INSPECTIE AAN!

> Bel direct
> Inspectieformulier

Zilvervisjes Bestrijden

Zilvervisjes bestrijden, het komt in Nederland steeds vaker voor. Een zilvervisje is een hinderlijk insect dat steeds meer en meer in woningen voorkomt. Zilvervisjes komen alleen voor in ruimtes waar een hoge luchtvochtigheid heerst en van zilvervisjes bestrijden hoeft dan niet per se sprake te zijn. Met enkele aanpassingen onder het mom van wering en preventie kunnen zilvervisjes teruggedrongen worden. Indien de relatieve luchtvochtigheid laag is, maar u ziet toch zilvervisjes, dan is er hoogstwaarschijnlijk sprake van de aanwezigheid van papiervisjes.

Van Meijel geeft al jaren advies omtrent de wering van zilvervisjes en manieren voor zilvervisjes bestrijden. Een eerste stap is bijvoorbeeld om voldoende in uw woning te ventileren. Hiermee verlaagd u de luchtvochtigheid en bent u dus effectief bezig zilvervisjes te bestrijden, hoogstwaarschijnlijk zonder dat u daar erg in hebt. Daarnaast heeft Van Meijel ruime ervaring met het effectief bestrijden van papiervisjes. Papiervisjes daarentegen dienen namelijk wel bestreden te worden.

Neemt u gerust contact op met ons op indien u meer wilt weten over de bestrijding van zilvervisjes en de behandeling tegen papiervisjes. Wij zullen u begeleiden en ontzorgen wanneer wij de zilvervisjes bestrijden.