Spinthoutkever gassen

De spinthoutkever bestrijden is niet altijd eenduidig en gemakkelijk uit te voeren. In sommige gevallen is de spinthoutkever te bestrijden door middel van een impregneermiddel; een vloeistof waarmee je kunt houtinsecten bestrijden. Maar lang niet in alle situaties kun je de spinthoutkever bestrijden hiermee. Een oplossing is dan bijvoorbeeld spinthoutkever gassen.

Het grote voordeel van een gassing is dat er helemaal niets in het object gesloopt hoeft te worden. Daarnaast wordt al het houtwerk in het gehele object behandeld en worden alle stadia van de spinthoutkever (ei, larve, volwassen exemplaar) 100 procent afgedood.

Het beste is om de spinthoutkever in een vroeg stadium te bestrijden. De groei van de spinthoutkevers is namelijk explosief en daardoor wordt de aanwezigheid in de gehele ruimte, bijvoorbeeld uw woning, steeds meer en meer. En zolang de spinthoutkever niet bestreden wordt, neemt de schade steeds meer toe.

Als u meer wilt weten wat de beste oplossing in uw situatie is om de spinthoutkever te bestrijden, bijvoorbeeld door middel van spinthoutkever gassen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.