» Informatie aanvragen


» Offerte aanvragen


HOUTAANTASTENDE INSECTEN
Vermoedt u aantasting door houtborende insecten? 

Boktor  Houtworm
Spinthoutkever  bonteknaagkever

VRAAG EEN GRATIS INSPECTIE AAN!

> Bel direct
> Inspectieformulier
info@vanmeijel.com

Over van Meijel

Van Meijel is een gespecialiseerd bedrijf in het bestrijden van ongedierte (bijvoorbeeld houtworm en boktor),  houtverduurzaming, bedrijfshygiëne, vogelwering, plaagdieren determinaties (eigen  lab) en hygiëne audits. Onze medewerkers zijn S.V.O. (Stichting  Vakopleiding Ongediertebestrijding) gediplomeerd en erkend door het E.V.M. (Stichting Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu), VCA, Werken met gevaarlijke stoffen

Van Meijel is lid van de N.V.P.D. (Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven) en is aangesloten bij het K.A.D. (Kennis- & Adviescentrum Dierplagen).

Tevens zijn onze medewerkers in het bezit van de certificaten “ongedierte en  voedselveiligheid” en “houtaantastende insecten en schimmels”.

Van Meijel en haar medewerkers zijn opgeleid om zowel volgens de HACCP-richtlijnen, alsmede BRC-richtlijnen en AIB-richtlijnen te werken. Van Meijel is lid van de N.V.P.D. (Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven) en is aangesloten bij het K.A.D. (Kennis- & Adviescentrum Dierplagen).

IKB

       IPM_Rattenbeheersing

 

 

 

Van Meijel is IKB PSB NEN 4400-1 en IPM-Rattenbeheersing gecertificeerd

Op vakkundige wijze adviseren en bestrijden wij voor:
• Bedrijven 
• Particulieren 
• Instellingen 
• Voedingsmiddelen sector 
• Woningbouwverenigingen 
• Makelaars en aannemers

Als het van Meijel team zich ontfermt over uw plaagdierproblemen, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Bovendien geven wij op al onze werkzaamheden een schriftelijke garantie. Wenst u direct contact? Wij staan voor u klaar.

Algemene Bedrijfsfilm Van Meijel