Ongedierte Bestrijden

Ongewenste diersoorten en organismen vormen vaak een regelrechte bedreiging en u moet dan ongedierte bestrijden.  In vele gevallen bezorgen ze overlast, bedreigen de gezondheid, bederven  producten en veroorzaken  vaak ernstige schade aan zowel gebouwen als  materialen. Door een veelal razendsnelle voortplanting is een snelle en doeltreffende aanpak  van het  ongedierte probleem, dan ook bittere noodzaak. Van Meijel geeft u de  oplossing voor een  professionele aanpak om uw ongedierte duurzaam te bestrijden.

Deze begint met een uitgebreide inspectie van het probleem om te kunnen bepalen hoe je het ongedierte kunt bestrijden. Dit is van belang  om te   achterhalen wat voor soort ongedierte de overlast veroorzaakt, waar  het  ongedierte zich  bevindt en waarom het zich daar bevindt. Om te kunnen achterhalen met wat voor soort ongedierte (b.v. houtworm of boktor) we te maken  hebben, kunnen onze deskundigen een determinatie uitvoeren in ons laboratorium. Maar ongedierte bestrijden gaat vandaag de dag niet zonder goed te kijken naar weringsmaatregelen om ongedierte tegen te gaan. Denk aan gebouwtechnische weringsmaatregelen, maar ook een betere hygiëne, om ongedierte buiten de deur te houden.

Op basis van de inspectie zullen onze bestrijdingstechnici in overleg met u een goed onderbouwd plan voor de ongediertebestrijding maken om daarmee de plaag in de toekomst te voorkomen. Bij een behandeling tegen ongedierte zullen onze bestrijdingstechnici de meest effectieve technieken toepassen.

Wilt u weten of Van Meijel iets voor u kan betekenen? Bel of mail ons en laat u adviseren over de mogelijkheden van een behandeling. Hierna besluit u pas of u Van Meijel inschakelt.