Spinthoutkever

Wij komen aangetast hout door de spinthoutkever dagelijks tegen. In de laatste decennia  hebben wij veel ervaring opgedaan bij de bestrijding van de spinthoutkever. In vrijwel elk pand zijn kapconstructies, balklagen en vloeren zeer belangrijk. Dit natuurproduct vormt ook vaak  een onderkomen voor houtborende insecten, zoals de spinthoutkever. Zij zorgen samen vaak voor miljoenen euro’s schade per jaar. 

Het beschermen van hout tegen deze insecten is zeer specialistisch werk waarvoor vakkennis  en speciale apparatuur nodig is. Van Meijel Houtconservering is er in gespecialiseerd met deze  houtaantastende insecten af te rekenen. Dankzij jarenlange ervaring van gediplomeerde  bouwkundige en bestrijdingtechnische medewerkers, zijn wij in staat uw hout weer voor een  lange tijd te verduurzamen. Tevens geven wij op onze behandelingen voor meerdere jaren een  garantiecertificaat.

Afhankelijk van de houtaantasting kunnen diverse behandelmethodes worden toegepast:
* Impregneren onder hoge druk (meest toegepast)
* Injecteren
* Rotorkop techniek
* Begassen

Een Gratis inspectie?
Wilt u zeker zijn dat houten constructies vrij zijn van houtaantastende insecten zoals de  spinthoutkever? Vermoedt u aantasting van het hout? En wilt u gratis advies op welke de  problemen met de spinthoutkever opgelost kunnen worden? 

Vraag dan een gratis inspectie aan. Deze zijn gratis en geheel vrijblijvend. U kunt ons gerust  bellen of mailen.

BEDRIJFSFILM: Bestrijding, impregneren en begassen van houtinsecten