Bonte Knaagkever

Bonte knaagkever bestrijden verdiend professionele aandacht. De bonte knaagkever is  namelijk een hardnekkig houtinsect dat uw houtconstructie zeer ingrijpende schade kan  aanrichten. Het vaststellen van aantasting door de bonte knaagkever is in sommige gevallen al  een lastige taak, laat staan de bestrijding van de bonte knaagkever. Met een bescheiden  houding stellen wij dat wij professionals zijn bij het bestrijden van de bonte knaagkever. Wij  hebben namelijk honderden situaties gezien, beoordeeld en ook behandeld. 

De bonte knaagkever bestrijden, Van Meijel heeft technieken in huis om definitief de bonte  knaagkever (maar ook de andere houtinsecten houtworm, boktor en de spinthoutkever

Impregneren onder hoge druk (meest toegepaste techniek) 
* Injecteren 
* Rotorkop techniek 
* Begassen

Afhankelijk van meerdere factoren kan gekozen worden voor de optimale techniek. Uiteraard  zullen wij bij ons advies een zo kosten efficiënt mogelijke oplossing bieden. 

Wilt u een professioneel advies? Wij komen gratis langs.
Om met elkaar over de juiste zaken te praten, komen wij graag bij u langs om uw situatie te  bekijken. Wij doen dit kosteloos en zonder enige verplichting uwerzijds. 

Voor een afspraak voor een gratis inspectie kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen.

Wij tonen u graag ons bedrijf en onze werkwijzen. Hiervoor kunt u onderstaand onze bedrijfsfilm bekijken.

BEDRIJFSFILM: Bestrijding, impregneren en begassen van houtinsecten