» Informatie aanvragen


» Offerte aanvragen


HOUTAANTASTENDE INSECTEN
Vermoedt u aantasting door houtborende insecten? 

Boktor  Houtworm
Spinthoutkever  bonteknaagkever

VRAAG EEN GRATIS INSPECTIE AAN!

> Bel direct
> Inspectieformulier
> gratisinspectie@vanmeijel.com

"Vorige week hebben wij door de fa van Meijel een houtwormklus laten uitvoeren. De houtworm inspectie was gemaklijk gepland en zeer snel was er een meneer aanwezig die ons vriendelijk en vakkundig heeft geholpen. We hebben de opdracht laten uitvoeren en dit is geheel naar onze wens uitgevoerd. Dank jullie wel. Familie Carelsen”

Houtworm

Houtworm is een hardnekkig insect

Van Meijel voert jaarlijks honderden inspecties en behandelingen uit ter bestrijding van alle houtaantastende insecten. Het komt wel eens voor dat er kapconstructies afgekeurd worden en volledig vervangen moeten worden door de vraat van de houtworm. De prijs van een bestrijding valt dan volledig in het niet zodra een gehele kap vervangen moet worden. Dus voorkom problemen en neem contact met ons op. Geheel kosteloos en vrijblijvend inspecteren wij uw situatie naar de aantasting en komen wij, indien nodig, met een advies. Bij mogelijke bestrijding van de houtinsecten zullen wij u volledig ontzorgen. Tevens ontvangt u van ons een garantiecertificaat met daarbij een jarenlange garantie. 

Hoe ziet Houtworm er uit? 

Houtworm, ook wel benaamd als de normale houtworm of de kleine houtwormkever. In het latijns heet dit insect Anobium Punctatum. Een volwassen exemplaar is tussen 2,4 mm en 6,0 mm. Deze is donkerbruin van kleur en heeft een gewelfd hals schild. De larven zijn gemiddeld ongeveer 6 mm lang en geelwit van kleur. Het insect tast loofhout en naaldhout aan van hout dat onder meer in woningen (dakconstructie, vloeren, et cetera) aan. U kunt houtworm herkennen door allerlei gaatjes in het hout

Van Meijel werkt met gecertificeerde medewerkers die de bestrijding onder uiters veilige omstandigheden uitvoeren. Onze materialen en bestrijdingsmiddelen worden aan een hoge standaard getoetst en zorgen niet alleen voor een veilige bestrijdingsmethode, maar zorgen er ook voor dat de locatie die wordt bestreden snel weer toegankelijk is.

Wilt u ellende voorkomen? Neemt u dan contact met ons op zodat wij U advies op maat kunnen geven. Als u zeker wilt zijn dat houten constructies vrij zijn van houtinsecten, vraag dan een gerust een gratis en geheel vrijblijvende inspectie aan. U kunt ons hiervoor bellen of mailen