Boktor gassen

Boktor gassen, een doortastende wijze van boktor bestrijding

Het gassen van boktor een techniek, waarbij op doortastende wijze boktor bestrijding plaatsvindt. Lang niet altijd is het nodig om boktor te gassen en zijn andere methoden van boktor bestrijden even goed.

 

Boktor gassen, Van Meijel biedt u de uitkomst

Al jarenlang opereert Van Meijel in heel Nederland met de bestrijding van boktor, maar ook houtworm en andere houtinsecten. Een ruim aantal van diverse objecten hebben wij met Van Meijel zelf begast, waaronder een groot aantal woonhuizen, schepen, molens, fabrieken, houtpartijen en meubels. Het grote voordeel van een gassing is dat er helemaal niets in het object gesloopt hoeft te worden. Daarnaast wordt al het houtwerk in het gehele object behandeld en worden alle stadia van de boktor (ei, larve, volwassen exemplaar) 100 procent afgedood.

Wat u verder moet weten

Lang niet altijd is het laten gassen van boktor de meest efficiënte oplossing. De meeste behandeling vinden plaats door middel van impregneren met een bestrijdingsmiddel (ook dit verzorgen wij voor u). Maar indien de te behandelen delen niet in het zicht zijn, bijvoorbeeld wanneer de gehele zolderkap betimmerd is, kan het gassen van boktorren een interessante optie worden. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.