» Informatie aanvragen


» Offerte aanvragen


HOUTAANTASTENDE INSECTEN
Vermoedt u aantasting door houtborende insecten? 

Boktor  Houtworm
Spinthoutkever  bonteknaagkever

VRAAG EEN GRATIS INSPECTIE AAN!

> Bel direct
> Inspectieformulier
> gratisinspectie@vanmeijel.com

"We hadden gaatjes in het hout en zijn gaan rondzoeken op internet en oa bij van Meijel uitgekomen. Niets meer dan lof voor uw organisatie en medewerkers die ons van het boktorprobleem hebben afgeholpen. Van begin tot eind zijn we onder indruk van uw organsatie, zeer profesioneel. De adviezen, de behandeling, alles is naar tevredenheid gegaan. Het is toch je huis waar ze komen en aan komen, dan zijn wij wel blij dat dit goed geregeld is. Dank jullie wel en succes verder, Evert Hartogh”

Boktor Bestrijden

Boktor bestrijden is een behandeling die echt professionele aandacht verdiend. Boktor is een  venijnig insect dat uw houten constructie zeer ernstig kan aantasten. De bestrijding van boktor is een vak apart en met een bescheiden toon durven wij te zeggen dat wij dit vak perfect  beheersen. Mede gebaseerd op onze jarenlange ervaringen en de honderden behandelingen die  wij hebben uitgevoerd. Wij geven dan ook jarenlange garanties af wanneer wij boktor professioneel bestrijden.

Hoe boktor bestrijden?

Van Meijel beheerst de technieken om voorgoed met de boktor (maar ook de  andere houtinsecten houtworm, bonte knaagkever en spinthoutkever) af te rekenen. De  methoden van zijn onder meer:
* Impregneren onder hoge druk (de meest toegepaste techniek)
* Injecteren
* Rotorkop techniek 
* Begassen

Afhankelijk van meerdere factoren kan gekozen worden voor één (of een combinatie van)  techniek(en). De techniek om te bestrijden is onder meer afhankelijk van de  bereikbaarheid van het hout dat aangetast is en het soort hout. 

Een professioneel advies? Eerst een Gratis Inspectie 
Om te kunnen beoordelen of er wel degelijk een bestrijding nodig is en vervolgens  welke (kosten efficiënte) techniek het beste bij uw situatie past, komen wij graag langs. Deze gratis inspectie verplicht u tot niets.  Onze professionals bekijken met u de situatie op locatie en geven een gedegen advies.

Voor een afspraak voor een Gratis Inspectiekunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u  ons ook bellen of mailen

Een blik op de onderstaand getoonde bedrijfsfilm van Van Meijel geeft u hopelijk een goede  indruk van ons bedrijf en onze werkwijzen. 

BEDRIJFSFILM: Bestrijding, impregneren en begassen van houtinsecten