Begassingen in de voedingsindustrie

Begassingen in de voedingsindustrie vinden plaats om voorraadaantastende insecten te  bestrijden. Door het begassen van voorraden worden alle insecten in de voorraden in alle stadia (ei, larve, volwassen exemplaar) honderd procent afgedood. Door uw voorraden volledig te vrijwaren van voorraadaantastende insecten, neemt de kwaliteit van uw voorraad toe en stijgt de waarde hiervan. Wat betreft voorraadaantastende insecten kunt u bijvoorbeeld denken aan de rijstmeelkever en diverse motten, waaronder vruchtmotten en cacaomotten. 

Voor de discipline begassingen in de voedingsindustrie, is Fumico B.V. (Fumigation Company  B.V.)  het begassingsbedrijf van Van Meijel. Alle begassingen van voorraden worden door Fumico uitgevoerd. 

Fumico heeft een groot aantal begassingen uitgevoerd in de voedingsindustrie. Onder meer voor veembedrijven en opslaglocaties die te maken hebben met voorraadaantastende insecten. In concreto heeft dit onder meer geleid tot uiterst succesvolle cacaobegassingen. De  cacaobegassingen zijn zowel  uitgevoerd in zakgoed alsmede in bulk. 

Mocht u meer informatie wensen over wat Van Meijel en Fumico voor u en uw organisatie kunnen betekenen, dan kunt u terecht op de website van Fumico, of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Bedrijfsfilm Begassingen Fumico