Meubels- en antiekbegassingen

Ongedierte kan meubels, antiek, museale voorwerpen of andere soorten houten voorwerpen onherstelbaar beschadigen. Onder andere houtworm, boktor, spinthoutkever en de bonte knaagkever kunnen niet alleen schade veroorzaken aan uw goederen, maar ook aan uw hele interieur. In onze speciale gassingsruimte kunnen wij houtaantastende insecten in uw houten museale voorwerpen afdoden.

Naast particuliere opdrachtgevers, maken juist restaurateurs, musea, collectiewachten en meubelgroothandels gebruik van deze mogelijkheid.

Het is alleen mogelijk om de gehele begassingsruimte af te nemen. De afmetingen van de begassingsruimte zijn 2,10 meter hoog / 5,50 meter diep / 2,10 meter breed.

Deze gehele ruimte wordt exclusief voor u als opdrachtgever voor de begassing ter beschikking gesteld. Dus ongeacht of u één of enkele meubelen heeft of de gehele ruimte vol kan zetten met houten museale voorwerpen, de gehele begassingsruimte is speciaal en volledig voor u. Heeft u slechts één klein voorwerp voor in de gassingruimte, dan is het naar rato een kostbaardere begassing aangezien u betaald voor de afname van de gehele ruimte. Des te meer u heeft, des te goedkoper het naar rato wordt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Procedure: Klik hier voor meer informatie over de begassingsprocedure