» Informatie aanvragen


» Offerte aanvragen


HOUTAANTASTENDE INSECTEN
Vermoedt u aantasting door houtborende insecten? 

Boktor  Houtworm
Spinthoutkever  bonteknaagkever

VRAAG EEN INSPECTIE AAN!

> Bel direct
> Inspectieformulier

Bedrijfshygiene

Een nette bedrijfshygiëne voorkomt ongedierte en is daarmee een onderdeel van ongediertepreventie.

Ongedierte kan uw bedrijf aanzienlijke schade berokkenen, zowel materieel als immaterieel. Van Meijel heeft daarom voor ieder bedrijf in iedere bedrijfstak een passend plaagdierpreventieplan, inclusief verslaglegging in digitale Logboekadministratie. De werkwijze en de verslaggeving in het digitale logboek zijn onder andere conform HACCP, BRC, IFS en AIB richtlijnen.

Naast uitgebreide bestrijdings-, detectie- en signaleringssystemen heeft Van Meijel ook een aantal preventieve maatregelen in huis met handige extra’s die het totaal nog verder afmaken. Zo zijn er onder meer mogelijkheden tot het afsluiten van een service overeenkomst. Als overeengekomen bezoeken wij uw onderneming dan een aantal keren per jaar, zodat u zich in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken over plaagdieren.

Wij streven er dan ook uiteindelijk naar om u een totaaloplossing te bieden, die volledig is  afgestemd op uw bedrijf en zeker niet te vergeten op uw wensen.

Geïnteresseerd?
Wilt u weten of Van Meijel iets voor uw bedrijf kan betekenen? Bel of mail ons, voor meer informatie over bedrijfshygiëne.